Nieuwsbrief Maart 2011

De mens in de Spiegel

Als je krijgt wat je wilt in je gevecht om je ijdelheid
En de wereld je voor een dag tot Koning of Koningin maakt
Zoek dan een spiegel en kijk naar jezelf
En vraag je af wat die Mens je te zeggen heeft

Het is niet je Vader, Moeder of Partner
Aan wiens oordeel jij je moet onderwerpen
Want het oordeel dat in het Leven het meest telt
Is het oordeel van de Mens die je aankijkt

Dat is degene die zich goed moet voelen
Vergeet alle anderen, want uiteindelijk gaat het om die Mens
Je hebt de gevaarlijkste en moeilijkste test gehaald
Als de Mens in de spiegel je vriend is

Je kunt iedereen jarenlang voor de gek houden
En al gaande schouderklopjes krijgen
Maar uiteindelijk resten pijn en tranen
Als je de Mens in de spiegel bedrogen hebt.

(Dichter onbekend)

Mijn diepste dank

Afgelopen zaterdag vertrok de eerste jaars groep vanuit Frankrijk weer naar huis. Meteen diezelfde avond kwamen de bedankjes al binnen. Het was weer eens een diepgaande, intensieve en openhartige week. Een week waarin mensen vanuit hun waarheid leerden kijken naar zichzelf en hun patronen. Iedereen gun je zo’n ervaring, toch?

“Mijn diepste dank voor hetgeen wat jullie hebben neergezet in jullie leven en hetgeen wat jullie willen delen. Jullie mogen oprecht trots zijn op hoe jullie met het leven omgaan en hoe jullie omgaan met je eigen kracht en kwaliteiten. Nog steeds diep onder de indruk…” Eva Ghysels

Intensieve maart-training van start

Op dit moment komen nog steeds aanvragen voor informatie. De training gaat zaterdag 5 maart van start. Je zult dus wel heel snel moeten beslissen wanneer je nog verzekerd wilt zijn van een plek. Twee weken Frankrijk en één week Nederland. Een bijzondere ervaring waar we nu al naar uit kijken: Je bent van harte welkom.

Mail wanneer je nog aan wilt sluiten: info@het-ihc.nl

Symposium op zaterdag 4 juni

Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor het symposium “Geluk is je geboorterecht”. Zie de website: www.het-ihc.nl

Heb je je vakantie al gepland?

Ook dit jaar is er weer een Zomerschool op Les Grangeonnes en zijn naast die week ook de 3 gastenhuizen te huur voor een vakantie die je volledig zelf invult.
Zoals iedereen inmiddels weet, staat ons project ook te koop omdat we al een andere behuizing gevonden hebben in Zuid-Bourgondië. Mocht je interesse hebben, bezoek dan de verkoop-site: www.grangeonnes.nl

Mochten we voor die tijd het domein verkocht hebben, dan gaat de Zomerweek gewoon door, op een andere, bijzondere plek. Aarzel niet, het is nu tijd om vakantieplannen te maken. Zie de website van het IHC voor de invulling en het programma van de Zomerweek: www.het-ihc.nl

Op 04-03-2011, categorie: Nieuwsbrieven door admin