Extra nieuwsbrief pasen 2011

Lieve Mensen,

Pasen wordt als christelijk feest vooral buiten gevierd: de lente, de ontwaking van de natuur, erop uit trekken met familie en vrienden, maar weinigen staan stil bij de diepe symboliek van ‘wedergeboorte’. Het is ook het moment om stil te staan en jezelf af te vragen: “Ben ik echt gelukkig op dit moment en doe ik de dingen die ik altijd al had willen doen?”

Dit is de tijd van jouw wedergeboorte!

Om die reden sturen we jou/jullie de aankondiging van een uniek symposium dat we iedereen aanbieden ter gelegenheid van ons 25 jarig bestaan als instituut. We hebben gekeken naar mensen die anderen kunnen inspireren om ‘het geluk weer in eigen hand te nemen’ en zo is er een indrukwekkend programma gegroeid, wat we tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. Het is immers ons cadeau aan jou!

Wij willen jou deze dag inspireren en motiveren zodat je met nieuwe energie de zomer in gaat en bieden je deze dag aan voor € 115,00 incl. lunch, koffie thee en drankjes.

Mocht je nu anderen kennen die je deze unieke dag ook gunt, stuur dan het programma van het symposium door aan vrienden en bekenden die mogelijk geïnteresseerd zijn.

Wij wensen je/jullie fijne Paasdagen toe en we hopen velen van jullie te mogen begroeten op het symposium van zaterdag 4 juni aanstaande.

Een warme harte-groet,

Loek Knippels en Peter-Jan In der Rieden

Oprichters van het Internationaal Holistisch Centrum en de Loek Knippels Academie (educatie in coaching en counseling)

p.s. voor de studenten van de Loek Knippels Academie is deze dag opgenomen in hun studieprogramma en zijn er zodoende geen extra kosten aan deze dag verbonden.

Symposium op zaterdag 4 juni: Geluk is je geboorterecht

Zaterdag 4 juni in het conferentiehotel de Spreeuwelse Heide in Westelbeers.

Georganiseerd door het Internationaal Holistisch Centrum

t.g.v. het 25 jarig bestaan

Lees verder »

Op 25-04-2011, categorie: Nieuwsbrieven door admin