Nieuwsbrief Augustus 2011

Wanneer ontstaat er een balans in de wereld?

De crisis is nog steeds niet opgelost en iedereen ziet dat we doorgaan op de oude voet wat denken en handelen betreft! Hebben we er dan niks van geleerd? Zo lang we materie blijven verheerlijken en spiritualiteit afdoen als zweverij, zal er niks veranderen en wordt het alleen maar erger. De integratie van deze twee fenomenen kan juist leiden tot geluk en zingeving: we dienen net zoveel van de materiële wereld te houden als van de immateriële wereld. Dan zal er een kentering ontstaan. Ieder dient daar zelf een steentje toe bij te dragen.

In ons eigen proces zien we dat ons project in de Ardèche maar niet verkocht raakt. Je gaat jezelf de vraag stellen: “Zit ik nog wel op het goede spoor van mijn levensopdracht? Ben ik teveel één kant uitgegaan en dien ik nu het roer om te gooien? Óf dienen we juist vol te houden en alsmaar terug te gaan naar het eerste gevoel toen we ons nieuwe huis in Bourgondië zagen?” Met die vragen houden we ons momenteel dagelijks bezig: dat geeft nieuwe energie en voedt de innerlijke overtuiging dat we hier op aarde iets te doen hebben!

Welke strijd voer jij op dit moment met jezelf?

Zit je nog op jouw spoor of laat je je ontmoedigen door alles om je heen?

Voordrachten van Loek: Geluk is je geboorterecht!

Op het symposium van 4 juni heeft Loek uitvoerig gesproken over het proces dat we doormaken om in contact te komen met ons oorspronkelijke geluk. Hoe de opvoeding hierin een rol kan spelen en hoe je zelf het contact kunt herstellen met je ziel om opnieuw te gaan voor je levensopdracht.
Deze voordracht gaat hij in de maand september herhalen in verschillende centra. Je kunt je opgeven via de sites van de verschillende centra.

12 september in Milsbeek : Wellness Centre:
zie www.therawellness.nl
15 september in Den Dungen : Om de kunst van leven:
zie www.omdekunstvanleven.nl
18 september in Vlissingen : Centrum Al in één:
zie: www.aleenzijn.nl
21 september in Bergen op Zoom : Centrum Eikenhof:
zie: www.centrumeikenhof.nl

Aanvang Introductie-weekend: 23 – 25 september 2011.

Je hebt al het een en ander overwogen en je twijfelt nog steeds? Dan is het introductie-weekend aan de Loek Knippels Academie een mooie optie. Je maakt kennis met de manier van werken en je laat je onderdompelen tijdens dit weekend in jouw proces. Een proces waarbij alle aandacht is voor ieder individu in de groep: elkaars leerthema’s vormen de spiegel voor elkaar en zorgen ervoor dat jouw thema centraal komt te staan.

Tijdens het weekend maak je kennis met tekening-analyse, familie-opstellingen, groepsdynamica, energetisch lichaamswerk, ochtendmeditaties, delen in de groep. Het belooft een inspirerend en bemoedigend weekend te worden.

Je kunt je inschrijven via het e-mailadres: info@loekknippelsacademie.nl En op de website kun je vervolgens lezen wat de gehele studie omvat: zie: www.loekknippelsacademie.nl Kijk dan ook eens naar de referenties waar een film staat over de afgestudeerden van afgelopen jaar.

Freelance commerciële medewerker m/v.

WantedDe Loek Knippels Academie zoekt een freelancer met aantoonbaar succesvolle verkoopervaring en een enorme drive om te scoren!

Jij geeft een gedegen advies aan potentiële bedrijven en particulieren om deel te nemen aan het zelfrealisatiejaar. Van simpele benadering via onze website, email en telefoon voor kleine bedrijven tot persoonlijke ontmoetingen en onderhandelingen met grotere en internationaal opererende bedrijven. Jij hebt ervaring met media campagnes, internetmarketing en social media.

De prestatie wordt uitstekend beloond met een commissie van 10% van de cursusopbrengst (tussen de € 1680,- en €5250,-), bij minimaal 8 deelnemers.
Reacties naar: Loek Knippels: 00.33.4.75.06.32.54 of info@loekknippelsacademie.nl

Op 30-08-2011, categorie: Nieuwsbrieven door admin