Nieuwsbrief Januari 2013

Rust in jezelf, maar berust nooit!

Het nieuwe jaar is begonnen: we schrijven 2013.
Een jaar voor ‘veranderingen, omwentelingen, onverwachte oplossingen, een jaar waar onmogelijkheden mogelijkheden blijken te zijn, een jaar van afscheid nemen van dierbaren en een jaar waarin nieuw leven zich aankondigt….’

2013.
Wat heb jij met het nieuwe jaar?
Neem je rust zodat je beter kunt luisteren naar je innerlijke stem?
Ga je het rustig aan doen omdat afgelopen jaren te hectisch voor je waren?
Ga je nadenken over je nieuwe levensjaar dat nu aangebroken is?
Neem je rust om je droom te kunnen verwezenlijken?
Neem je rust en laat je je niet gek maken door de media en alles wat er onverwachts op je af komt?
Neem je rust om eindelijk jouw levensboek te schrijven?

Berust nooit!
Rust kan wonden helen, kan verdriet een plekje geven, maar berusting geeft juist aan dat je uitgestreden bent. Dat je moe bent van het verlangen. Dat je het niet meer ziet zitten. Berusting is je overgeven aan het lot en niet meer de verantwoording nemen voor je leven.
Berusting is ook niet ten volle durven leven, maar kiezen voor overleven! Ik wil niet berusten voordat ik ‘alles’ onderzocht heb vanuit de gedachte:

“onderzoek alles en behoud het goede!”

Inschrijving cursussen in Vlissingen en Westelbeers

Misschien heb je onze ‘cursussenfolder’ even opzij gelegd door de drukte en de gekte van de feestdagen in december. Dan kun je nu op je gemak nog een keuze maken en je inschrijven voor één van de cursussen die we vanaf januari gaan geven.

Nijmegen hebben we losgelaten voor dit moment: we komen daar in de loop van het jaar op terug wanneer er méér belangstelling is. In Vlissingen lopen de cursussen vol. Natuurlijk zijn er nog plaatsen, maar de inschrijving stopt op dinsdag 15 januari 2013.

Je kunt altijd in termijnen betalen en aanmelden kan rechtstreeks via het centrum bij Tasja Hut van Centrum Aleenzijn in Vlissingen: aleenzijn@zeelandnet.nl of bij het IHC/LKA: info@loekknippelsacademie.nl .

Stuur een mail met jouw gegevens en je bent verzekerd van een plek voor jou.

We hebben besloten om de cursus Relaxatie en Visualisatie, die zou beginnen op 12-13 januari a.s. naar een nader te bepalen datum door te schuiven. Wanneer de datum duidelijk is, zullen we dit in onze nieuwsbrief vermelden. Wel kan je aangeven dat je belangstelling hebt door te schrijven naar info@loekknippelsacademie.nl Zo kunnen we een lijst van belangstellenden maken.

Mocht je meer willen weten over de korte cursussen in Vlissingen, bezoek dan onze website: www.loekknippelsacademie.nl en lees de cursusbrochure.

De korte cursus ‘emotioneel lichaamswerk’ door Nandi van Houwelingen in De Spreeuwel gaat door! Ook hier zijn nog inschrijfmogelijkheden: een mailtje naar ons is voldoende: info@loekknippelsacademie.nl Een prachtig moment om in het nieuwe jaar ‘oude pijn’ los te laten.

Tijd voor innerlijke rust. De balans heb je weer opgemaakt en je bent begonnen aan het nieuwe jaar 2013. Het jaar waarin je méér dan voorheen rust zult inbouwen om je weer te kunnen verenigen met je ‘oorsprong’. Je bent tenslotte co-creator van deze wereld. Ga regelmatig gewoon even zitten en doe niks….

A Cushion for your head

Just sit there, right now.
Don’t do a thing.
Just rest.
For the separation from God.
From Love.
Is the hardest thing
In this world.
Let me bring you trays with food
And something that you like to drink.
You can use my soft words
As a cushion for your head.
(Hafiz, 1320 – 1389)

Op 04-01-2013, categorie: Nieuwsbrieven door admin