Nieuwsbrief November 2013

Super en inspirerend introductie-weekend

Het introductie-weekend was een groot succes en Loek heeft samen met Jannie Bouwkamp diverse werkvormen aangeboden waardoor de cursisten konden ervaren wat het betekent om ‘aan jezelf te werken’. Het sloeg aan. Iedereen was geraakt, ontroerd en heeft de inhoud als ‘bijzonder inspirerend’ ervaren. Dat willen we méér mensen laten ervaren!!!

Daarom zal in januari 2014 opnieuw een introductie-weekend georganiseerd worden en kun je nu al jezelf inschrijven. Doe het snel want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We doorlopen dan met jou een traject rondom bewustwording, levensdoel en eigen identiteit om tenslotte het traject af te sluiten met een Frankrijkweek in de zomer. Kun je je vakantie koppelen aan zelfrealisatie, mooier kan toch niet?

Weekend van 25 – 26 januari is het Introductie-weekend en kost € 170,=
Aanmelden vanaf nu: info@loekknippelsacademie.nl

Ik hoef niet anders te worden. Ik hoef me alleen maar te herinneren wie ik werkelijk ben!
Dit is het uitgangspunt voor het zelfrealisatiejaar waarin je leert weer de architect van je eigen leven te worden!

Boekverkoop loopt vertraging op

Nu het IHC ook een uitgeverij is geworden, moest er een btw-nummer aangevraagd worden. Dat heeft meer om handen gehad dan we verwacht hadden. Vandaar dat de boeken nog niet in elke boekhandel te koop liggen.

Ze zijn nog steeds rechtstreeks bij ons te bestellen, maar dan komen er porto-kosten bij en over enkele weken zullen ze in elke boekhandel te koop zijn of via internet bij Bol.com. Nog even geduld hebben.

Open middag in december 2013

Zaterdagmiddag 21 december is er een open middag in het Conferentiehotel De Spreeuwelse heide in Westelbeers.

Loek Knippels zal als initiatiefnemer, inspirator van de Loek Knippels Academie een voordracht houden over ‘Je leven begint eerder dan je denkt’ n.a.v. zijn boek over de prenatale therapie. In zijn voordracht zal hij een link leggen naar het zelfrealisatiejaar waarbij cursisten ook terug gaan in hun tijd en opvoeding om te ontdekken wat ze hebben laten liggen (onaffe zaken) en waar ze naar toe willen (levensdoel).

De bedoeling van de middag is dat je kennis maakt met Loek en zijn visie op verandering en gelukkig zijn. De toegang is gratis, wel graag van tevoren even mailen dat je wilt komen i.v.m. de planning van het Conferentiecentrum.

Unique sellingpoint van het IHC / de Loek Knippels Academie:

Een procesmatige en professionele diepgang die je niet of zelden tegenkomt.

Op 04-11-2013, categorie: Nieuwsbrieven door admin