Nieuwsbrief januari 2014

VOOR 2014:
Dat we voor elkaar kostbaar mogen zijn als goud.
Dat we elkaar dienstbaar mogen zijn
Als het beste deel van onszelf.
Door altijd opnieuw ons hart te openen voor
Dat wat de ander beweegt
En te delen wat opwelt uit je eigen diepte.

Citaal uit: WAARVOOR IK DIEN, Hein Stufkens

Wie ben je?

We kennen allemaal het indrukwekkende en confronterende lied van Lenny Kuhr met dezelfde titel. Al jarenlang ons lijflied voor het zelfrealisatie-traject, dat in januari weer begint voor een nieuwe groep.

Op onze open middag van 21 december kregen we nogal wat reacties van mensen die helaas die zaterdag voor Kerst niet konden komen. Zij zijn natuurlijk nu van harte welkom bij de informatiemiddag op zaterdagmiddag 11 januari. De opzet is hetzelfde als in december 2013. Loek zal wederom een voordracht houden over GROEI IN DE RELATIE n.a.v. zijn nieuwste boek en je kan dan zelf ervaren waar je staat in jouw relatie aan het begin van het nieuwe jaar.

En je kunt je daarna onmiddellijk inschrijven voor de zelfrealisatie-cursus die in januari begint!
Een groter cadeau kun je jezelf niet geven! Kom en meld je snel aan via e-mail: info@loekknippelsacademie.nl

Het volledige programma vind je op onze websie www.loekknippelsacademie.nl, onder ‘Laatste nieuws’.

Blog wordt veel gelezen

Loek had zelf niet verwacht dat juist zijn persoonlijke ervaringen zoveel impact zouden hebben op onze lezers. Hij heeft tientallen reacties privé ontvangen en velen hebben via facebook en de website gereageerd op zijn blogs van december (Sinterklaas en Kerst bij hem thuis). Hij gaat door met actuele blogs omdat hij elke dag wel geraakt wordt door het nieuws over de wereld en dan speciaal over ‘hoe mensen met zichzelf in de klem komen te zitten en geen uitweg weten!’

Durven investeren in jezelf en werkelijk van binnenuit voelen dat jij de architect van je eigen leven bent is zijn grote drijfveer om zijn proceswerk/therapeutisch werk te blijven doen. “Er zijn zoveel mensen ongelukkig terwijl ze het heft zelf in handen dienen te nemen, en dat trek ik me erg aan” is de reactie van Loek. “Zolang mensen dolen, niet weten wat hun levensopdracht is, heb ik een missie en ik zal door blijven gaan totdat werkelijk overal doordringt dat we niet langer de schuld kunnen geven aan onze omgeving, opvoeding of relatie. Wij dienen het roer om te gooien wanneer we ongelukkig zijn!”

Overdracht, tegenoverdracht

Op zaterdag 17 januari zal onze collega Marjolein Zaal een bijscholing verzorgen rondom ‘overdracht en tegenoverdracht’. De kosten zijn erg laag gehouden voor onze afgestudeerden (€ 85,= inclusief lunch). Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marjolein zelf: www.greencicerone.nl

We verwachten wél dat iedere deelnemer van tevoren het boek van Riekje Boswijk “Liefde in Wonderland” heeft gelezen.

Inschrijven via het secretariaat: info@loekknippelsacademie.nl
Er zijn slechts enkele plaatsen vrij omdat onze huidige 4e jaars deze dag volgen binnen hun opleiding.

Meer info vind je op onze website onder ‘Laatste nieuws’ en ‘Workshops’.

Wordt ambassadeur

We kunnen het niet vaak genoeg vragen: “Wil je ambassadeur of vriend(in) worden van het IHC en de LKA door mensen te attenderen op onze cursussen – zoals het zelfrealisatie-cursus vanaf januari 2014?”.

Voor iedere inschrijving via jouw bemiddeling, ontvang je een bonus van € 60,= (of de 4 boeken die we inmiddels uitgegeven hebben).

Nodig geïnteresseerden allereerst uit voor de Open Middag van 11 januari 2014, 14.00 – 17.00 uur in het Conferentiehotel De Spreeuwelse dijk 9 in Westelbeers. (gratis) met o.a. een interactieve voordracht door Loek Knippels over GROEI IN DE RELATIE
Aanmelden via: info@loekknippelsacademie.nl

Op 02-01-2014, categorie: Nieuwsbrieven door admin