Nieuwsbrief Februari 2015

Processen staan nooit stil…

Je denkt dat je er bent en dan dient zich weer een ander thema aan. Dat is het bijzondere van bewustwording. Het proces gaat altijd door, steeds meer verdiepend om uiteindelijk het ultieme geluk te ervaren doordat je leeft vanuit je ‘levensopdracht’.

Zijn we niet allemaal onderweg? Zijn we niet allemaal ‘reizigers van het leven’ op zoek naar onszelf, ons levensdoel, ons geluk? En hoe vaak nemen we genoegen met kruimeltjes omdat we denken dat het geluk niet voor ons bestemd is? Hoe vaak haken we af omdat we niet de moed hebben om daadwerkelijk een ingeslagen weg te vervolgen? Hoe vaak slaan we de verkeerde weg in terwijl we dat van binnen weten, maar het oude, vertrouwde spoor voelt zo bekend? Onbekende paden betreden, loskomen uit je comfortabele situatie vraagt om moed. Moed betekent niet meer dan je angst onder ogen zien én doorgaan!

In deze Nieuwsbrief geef ik enkele namen door van afgestudeerden die werken met energie, healing en natuurlijk alle methodieken die ze destijds aan onze academie geleerd hebben. Voor jouw proces kun je hen altijd benaderen en een afspraak maken. Je zult merken dat elke stap die je zet een stap op weg is naar jouw doel.

Energetische behandeling nodig?

De volgende personen zijn bereid om met jou te kijken naar jouw proces, neem zelf contact met hen op om een afspraak te maken:

 1. Peter-Jan In der Rieden, Terug naar je innerlijke wijsheid: 06.36.44.87.67
 2. Atie Bos, www.atiebosengelenadvies.eu
 3. Chantal Klep-Xerri, www.welzijnswitch.nl , www.facebook.com/welzijnswitch.nl
 4. Helma Beelen, telefoon: 0485.54.17.20
 5. Manon van Ginkel: telefoon: 06.41.77.33.41
 6. Sandra Ploos van Amstel: www.bewustpraktijk-san.nl
 7. Bärbel Renaud, familie-opstellingen: www.ladybird-counselling.nl

Workshop voor onderwijsgevenden

Datum: 14 – 15 maart 2015, aanvang zaterdag 10.00 uur, afsluiting zondag 17.00 uur in De Hertenwei in Lage Mierde.
Door Loek Knippels
Kosten: € 250,= (incl. verblijf)

Je staat voor de klas en soms vliegt het je allemaal aan: “Hoe ga ik toch met die kinderen om? Hoe kan ik hen beter bereiken? Wat heb ik voor mogelijkheden om écht binnen te komen bij die kinderen?”

Jij herkent jezelf in deze vragen?
Dan is deze training op je lijf geschreven. Ik ga met jullie werken aan jouw beeld van de kinderen en hoe je dit beeld positief kunt veranderen door de kinderen écht te zien en niet te ontzien.

Daarnaast bied ik je een communicatiemodel aan waarmee het prettiger werken is met kinderen (van alle leeftijden). Story-telling staat hierbij centraal. Wat durf ik vanuit kwetsbaarheid te delen met mijn leerlingen en in hoeverre ben ik de gevangene van mezelf door zogenaamd een autoriteit te spelen in plaats van een innerlijke autoriteit neer te zetten.

De kosten voor de training zijn bewust heel laag gehouden zodat veel leerkrachten er gebruik van kunnen maken.

Je kunt me ook vragen voor jouw team onder dezelfde condities, neem dan contact met me op: 06.36.44.87.67 of mail mij jouw vraag: info@loekknippelsacademie.nl

Een kijkje vooruit…

Overal waar Loek bij betrokken is:

 • Zondag 8 maart Festival in Nijmegen rondom Keuzes-maken;
 • Woensdag 11 maart lezing in Lier (de Kleine Bron): Keuzes maken – actie of apathie?
 • Donderdag 26 maart lezing in Antwerpen (de Kleine Bron): Liefde en seks – illusie of werkelijkheid?
 • Weekend 14 – 15 maart: workshop voor onderwijsgevenden.

Het voorjaar is al weer in zicht, daagt je uit om méér naar buiten te komen.
En hoe ga jij dat doen?

Op 02-02-2015, categorie: Nieuwsbrieven door admin