Nieuwsbrief Maart 2015

Warm aanbevolen….

Een studente, drs. Dagmar Oversteyns (psychologe), reageerde na haar weekend met een leuk bericht over de kwaliteit van de opleiding. Ze heeft ruimschoots ervaring en we vonden het een ‘warme aanbeveling’ om het zelfrealisatiejaar te volgen. Vanaf september start er weer zo’n zelfrealisatiejaar waarvoor jij je nu al kunt inschrijven via info@loekknippelsacademie.nl

Wat ik allemaal goed vind aan de opleiding:

over Loek Knippels, hoofdtrainer: ik ben je heel erg dankbaar voor je wonderlijke begeleiding. Je bent zo wijs, hebt ongelooflijk veel inzicht en vertrouwt ten volle op je intuïtie. Ik hoop dat ik dat ook ooit kan bereiken. Ik vind het heel fijn hoe jij de weekenden invult naar je gevoel en je programma kan aanpassen naar wat er in de groep leeft op elk moment. Ook waardeer ik het dat je duidelijk de ruimte laat voor persoonlijke inbreng en initiatieven van de anderen.

over Marjolein Knippels, co-trainer: ik ben blij dat je de opleiding mee begeleidt. Ik vind jouw meditaties heerlijk en sta soms verwonderd hoe je een weekend lang alles nauwgezet noteert, terwijl je zo betrokken en aanwezig blijft! Daarnaast help je bij het eten klaarzetten en begeleidt je tijdens de kleinere groepjes ook met diepgang en inzicht.

over Peter-Jan In der Rieden, co-trainer
: jij hebt een soort van ontastbare positieve invloed op de groep. Het is voor mij duidelijk dat, ook al ben je niet de hele tijd aanwezig bij de oefeningen, jij enorm veel aanvoelt. Daarnaast zet je door schijnbaar simpele oefeningen het proces van de groep in een stroomversnelling.

over de opleiding in het algemeen: het is heerlijk om te zien hoe jullie telkens opnieuw jullie best doen om gezonde en lekkere voeding op tafel te zetten en dit met liefde bereiden. Het belangrijkste voor mij momenteel is dat, dankzij jullie, als een resultaat van al het bovenstaande het onbewuste leerproces enorm groot is. Ik bedoel hiermee dat ik regelmatig in het dagelijks leven merk dat ik ineens dingen anders ga doen, die ik niet rationeel kan verklaren of naar één of ander model kan terugleiden, maar het gewoon ineens doe (alsof het kwartje plots gevallen is). Dat dank ik ten volle aan jullie opleiding en aan de zeer waardevolle, wakkermakende inzichten en theorieën die we van jullie meekrijgen.

Cliënten gezocht voor de periode 2 tot 9 mei 2015.

Elk jaar zoeken we voor onze studenten ‘oefencliënten’ die één week tijd vrij kunnen maken. Je verblijft dan op een unieke locatie en je hebt dagelijks minimaal één sessie onder supervisie van een professional. Het boeiende aan een dergelijke week is vooral het tempo van jouw proces, de verdieping van inzichten en het doorbreken van beperkende patronen door duidelijkheid, inzicht én uitzicht!

Natuurlijk vragen we een kleine tegemoetkoming in de kosten: je betaalt € 250,= voor de hele week, inclusief voeding, drankjes, sessies, verblijf.

Goedkoper kunnen we het niet maken! Het is een investering in jouw levensgeluk maar er zijn maar vier plaatsen beschikbaar! Wees er dus snel bij en mail ons: info@loekknippelsacademie.nl

Lezingen in Belgie – de Kleine Bron.

Woensdag 11 maart 20.00 uur in Lier:
Keuzes maken: ACTIE OF APATHIE – Maak van je leven een feest! Zie www.dekleinebron.be

Donderdag 26 maart in Antwerpen:

LIEFDE EN SEKS; Illusie of werkelijkheid? Zie www.dekleinebron.be

Loek Knippels zal wederom beide avonden verzorgen. Loek vertrekt vanuit de theorie en verbindt die met de praktijk van alledag waarbij hij jou uitdaagt om naar je eigen leven op dit moment te kijken. Ben je een tevreden mens, kom dan niet! Heb je vragen of twijfels en wil je zaken in je leven veranderen, kom dan vooral wel! Tevreden mensen zijn vaak mensen die de werkelijkheid niet onder ogen kunnen zien: ze ontzien vaak zichzelf en de ander en blijven please-gedrag vertonen om op die manier niet afgewezen te worden. Hun leven is een leven van ‘goed is goed’ en niet ‘wat kan ik uit mijn leven halen en wat heb ik het leven te bieden?’

Weekends opleiding

De 2e jaars werken komende maand in het weekend van 21 – 22 maart.
De 1e jaars werken in het weekend van 28 – 29 maart aanstaande.
We zoeken nog steeds een mooie, betaalbare accommodatie voor de 2e jaars week van 2 – 9 mei 2015 in Nederland, België of Frankrijk. Heb je een suggestie, laat het ons weten s.v.p. info@loekknippelsacademie.nl

Zelf een lezing organiseren voor Loek?

Graag zelfs omdat jij jouw regio het beste kent! Loek komt naar je toe wanneer je minimaal 20 mensen om je heen verzameld hebt en vraagt daarvoor minimaal € 150,= De prijs varieert, afhankelijk van de groepsgrootte. Elk thema dat te maken heeft met bewustwording kun je Loek voorleggen. Ook kan hij n.a.v. één van zijn 3 boeken een voordracht/avond of dagdeel (mag ook een morgen of middag zijn) verzorgen.

Zijn boeken handelen over de volgende thema’s:

Groei in de relatie Kijk jij weleens naar jouw relatie? Besef je dat liefde een werkwoord is en dat je moet blijven investeren in je relatie? Herken je vaste patronen binnen je relatie en wil je die loslaten of doorbreken? Bestel via bol.com

Je leven begint eerder dan je denkt
Wat neem je mee vanuit de moederschoot naar je dagelijks leven? In hoeverre ben je ‘los’ van de navelstreng op dit moment in je leven? Leef je je eigen leven of dat van je ouders? Bestel via bol.com

Visualisaties in de therapiepraktijk Los van therapie is het goed om af en toe te dagdromen of om te fantaseren over je leven, je levensdoel, je veranderingsproces. Dan kan een verhaal met symbolen je verder helpen. Bestel via bol.com

De boeken zijn via bol.com te bestellen of via de boekhandel. Ook kun je na afloop van de lezing het boek kopen en Loek vragen het te signeren met een persoonlijke opdracht.

Op 03-03-2015, categorie: Nieuwsbrieven door admin