Wat heb je eraan?

Wat koop je ervoor?

Vragen die we vaak krijgen over het nut van het volgen van onze workshops. Goede vragen om stil te staan bij de investering in jezelf, want dat zijn onze workshops allemaal: een investering in jezelf, je levensgeluk, je levensbestemming.
Graag laat ik enkele cliënten aan het woord.

Liesbeth: “ De reis naar Frankrijk was het begin van een prachtig proces waarbij ik mezelf niet meer kon ontwijken. Ik moest wel de diepte in en vond daar de oplossing voor mijn verdriet en afkeuring! Zij gaven me tools waar ik echt wat mee kon en ze bleken zo vanzelfsprekend te zijn dat ik me wel voor mijn hoofd kan slaan dat ik niet eerder bij hen aangeklopt heb!”

Kees: “ Ik stribbelde tegen en vroeg steeds: waarom komen jullie niet naar Nederland? Toch heb ik de stap gezet en het is de omwenteling in mijn leven geworden. Het geluk lacht me nu pas toe….dank mannen!”

Jan-Willem: “ Ik kreeg de suggestie van mijn vrouw die enkele workshops bij jullie gevolgd had en ik heb haar positief zien veranderen. Er kwam een gelukkiger mens naar huis. Daar wil ik ook heen. Wat was ik eigenlijk bang om me kwetsbaar op te stellen, maar wat kreeg ik er veel voor terug.”

Monique: “ Ik vond het in eerste instantie te prijzig voor me. Toen Loek vroeg hoeveel ik de laatste jaren in mezelf geïnvesteerd had, moest ik bekennen: niks. Ik ben als moeder de sluitpost van de gezinsbegroting en ik denk dat ik daarin niet alleen sta. Ik trof een betalingsregeling en heb inmiddels meer workshops gevolgd omdat ik bij hen echt thuis kom. De handvatten kan ik onmiddellijk toepassen en het werkt op alle fronten.”

Sien: “ Is het niet allemaal te moeilijk voor mij, ik heb alleen maar lager onderwijs gehad? Ik ben gegaan en zat naast een arts die troost bij me zocht en ik was diep geraakt dat ik dit dus ook kan: de ander troosten. Er ging een wereld voor me open.”

Harrie: “ Goed dat ik Peter-Jan kon spreken via skype want ik zag zoveel beren op de weg. Hij stelde me gerust en ik vond in hem een authentiek mens, iemand die zijn vak verstaat en die humor brengt waardoor we enorm konden lachen. De lachmeditatie van hem vergeet ik trouwens nooit meer.”

Conny: “ Waarom was ik zo bang voor Loek? Het leek alsof hij wist wat me bezig hield zonder dat ik een woord gezegd had. Ik heb veel gehuild en voelde me geleidelijk aan ontdooien. Hij reikte mij de hand en eindelijk was er iemand die me echt zag en die in mij geloofde. Ik wil je wel mee naar huis nemen, zei ik aan het einde van de week en toen zag ik toch ook de ontroering bij Loek.”

Chantal: “ Vol verwachting ging ik naar de Ardeche. Ze hebben me niet teleurgesteld en als een herboren mens reed ik zingend de berg af….nu denk ik er toch weer over om ook naar de Dordogne te reizen waar ze nu werken want mijn ziel kan wel weer een ‘ opknapbeurt’ gebruiken.”

Maurice: “ Thanks mannen. Ik kwam thuis!”

Victor: “Ik was sceptisch, ik kwam toch naar jullie op eigen initiatief en heb mijn hart terug gevonden.”

Toine: “Ik dacht bij een zweefclub aan te komen. Wat een verrijking: zo concreet, zo vanuit eigen ervaringen en totaal geen boekenwijsheid. Ik kom terug komende zomer omdat de omgeving mij ook rust geeft en inspireert. Kijken of een vriend van me mee kan, want hij kan wel een opfriscursus gebruiken…”

Wat valt op bij al deze reacties?

Iedereen gaat beter naar huis. Men heeft handvatten mee gekregen waarmee men thuis onmiddellijk aan de slag kan. Het is duidelijk doorleefd en de trainers weten waarover ze het hebben. Het H.E.E.L.-principe voelde voor iedereen als een goede basis om mee te werken (je dient je probleem te Herkennen, te Erkennen, Expressie aan te geven om het vervolgens Los te kunnen laten)

Het delen met elkaar roept herkenning op waarbij je zelf voelt dat je er niet alleen voor staat. De individuele sessies werken verdiepend en helend. Je gaat met een schone lei weg en een hart vol tools.

Bij twijfel kun je altijd een skype-gesprek aanvragen om nog even dat laatste hobbeltje te nemen. Hoe moet ik het ook weer aanpakken?

Men gaat BETER naar huis, meer ENERGIE, duidelijke VERLANGENS en een PLAN van aanpak om dat te gaan doen wat je HART je al zo lang aangeeft. Je bent BEMOEDIGD, AANGESPOORD en je voelt de PASSIE weer in jezelf doorklinken. Met de eigen DISCIPLNE en VOLHARDING begint daarna ook een ZINVOLLER en GELUKKIGER leven.

En dat is onze garantie.

Kijk nog maar eens naar de beschrijvingen van de workshops (www.het-ihc.nl) en VOEL waar je HART ligt.

Wij kijken naar je uit en je bent van harte welkom hier bij ons in de Dordogne.

Een warme hartegroet van ons beide.

Loek en Peter-Jan.

Op 01-02-2018, categorie: Blog, Nieuws door
One Response to Wat heb je eraan?
  1. wilhelmus beuming
    03-02-2018 at 14:10

    Op facebook plaatsen ? Is wellicht belangrijk voor enkelen..

    Succes

    Gr. Wim.

Leave a Reply