Links

www.ladybird-counselling.nl
Bärbel Renaud is na haar opleiding aan het IHC begonnen met een eigen praktijk (in Hapert).Naast algemene coachings- en counsellingstrajecten doet zij ook psychosociale therapie na seksueel misbruik.

centrumeikenhof.nl
Yvonne Hof is na haar afstuderen aan het IHC zich gaan specialiseren en heeft een eigen praktijk, waar ze naast individuele consulten, ook groepstrainingen geeft.

knappers.nl
John Knappers was student bij Loek tijdens zijn hogeschool-periode. John heeft van zijn hobby zijn vak gemaakt.

schoolvoorlevenskunsten.eu
Dr. Maarten Ghysels verzorgt als psychiater/relatietherapeut en seksuoloog modules binnen de opleiding rondom seksualiteit en therapeutische ondersteuning. Maarten schrijft veel interessante boeken.

dkors.nl
Diana Kors is na haar opleiding bij het IHC zich gaan specialiseren in Familie-opstellingen en heeft een interessant boek geschreven over IK-Kracht waarin ze alle items van de opleiding in het kort bespreekt.

inntence.nl
Willy Aarnoutse had al jarenlang een eigen trainingscentrum en is tevens verbonden aan de Loek Knippels Academie en verzorgt verschillende modules en de Bedrijfs Hulp Verlening (BHV) die ook voor externen toegankelijk is.

wimdonderscoachingentraining.nl
Drs. Wim Donders heeft een eigen praktijk en is tevens verbonden aan de Loek Knippels Academie waar hij de modules rondom gespreksvoering vorm en inhoud geeft. Wim heeft diverse boeken op zijn naam staan.

centrum-joy.nl
Nandi van Houwelingen heeft zich na de opleiding aan het IHC gespecialiseerd in emotioneel lichaamswerk en verzorgt die binnen verschillende groepen. Ze heeft een eigen praktijk, samen met haar partner.

inzicht-uden.nl
Franka van Lamoen heeft na haar opleiding aan het IHC een eigen praktijk begonnen voor natuurgeneeskunde. Zij is co-trainer van Nandi en verzorgt tevens delen van het Practicum in het 4e jaar van de Loek Knippels Academie.

aleenzijn.nl
Tasja Hut is na haar opleiding aan het IHC begonnen met een eigen praktijk. Daarna heeft ze een eigen centrum opgericht waar diverse activiteiten rondom bewustwording worden georganiseerd.

boubos.nl
Marjolein Bouman Hoejenbos heeft een eigen praktijk voor psychotherapie in West-Brabant. Heeft gereageerd op ons verzoek om op onze site vermeld te worden. Wil je dat ook, stuur dan jouw motivatie naar info@het-ihc.nl

dekleinebron.be
Binnen deze organisatie heeft Loek Knippels vele malen voordrachten gegeven in Antwerpen, Lier en Turnhout. De Kleine Bron is laagdrempelig en brengt vooral lezingen die met bewustwording te maken hebben.

www.delights.nu
Marcel Clement heeft de opleiding aan de Loek Knippels Academie afgerond en is samen met zijn partner Nicole, die gespecialiseerd is in massagevormen, een eigen praktijk begonnen. Gespecialiseerd in relatietherapie. Samen met hun cliënten gaan Marcel Clement en Nicole van der Horst op zoek naar een veilige stabiele verbinding en daarnaast vanzelfsprekend goede communicatie

opbloeien-na-scheiding.nl
Yolanda de Boer heeft haar opleiding aan de Loek Knippels Academie afgerond en is binnen vrouwenhulpverlening in Maastricht heel actief en heeft daarnaast een eigen praktijk.

johnkivits.com
Na de opleiding bij het IHC heeft John Kivits een eigen praktijk geopend en hij heeft zich verder gespecialiseerd in haptotherapie. Verder beschikt hij over een ruime ervaring in bedrijfsmaatschappelijk werk en GGZ .

greencicerone.nl
Marjolein werkte 16 jaar als fysiotherapeut/manueel therapeut, en 10 jaar als acupuncturist. Zij volgde de opleiding tot coach/psychosociaal therapeut aan het Internationaal Holistisch Centrum. In 2014 deed zij de cursus “Runningtherapie” in België. Lopen en luisteren is haar passie. Zij legt graag de verbindingen tussen lichamelijke en geestelijke gezondheidszorg.

praktijk-voeljevrij.nl
Anita van Uden heeft in 2013 haar opleiding aan de Loek Knippels Academie afgerond en is een kundig en gepassioneerd therapeute, die ook een groot hart heeft voor jongeren die worstelen met een eigen identiteit, zelfvertrouwen, anders willen zijn maar- nog- niet kunnen/durven (bv homoseksualiteit).

zininleven.nu
Carola Buijs heeft in 2013 haar opleiding aan de Loek Knippels Academie afgerond en is haar eigen praktijk Zin In Leven gestart, speciaal voor mensen die begeleiding wensen die erop is gericht het beste uit jezelf en je leven te halen, op een positieve wijze om te leren gaan met de dingen waar je tegenaan loopt, op zoek naar wat je kracht, plezier en energie geeft. Altijd luisterend naar je eigen hart en wijsheid.